Medewerker Bediening

Functieomschrijving

Jouw rol:
Bij ons in de bediening werk je tijdens de lunch, tijdens diners en tijdens events. Je wilt minimaal drie dagen per week werken, waarvan minimaal één dag in het weekend. Uiteraard maken we samen vooraf een planning waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je wensen, maar enige flexibiliteit is wel nodig wanneer het op werktijden aankomt. 


Voor ons team in het restaurant telt maar één ding. De klant een geweldige ervaring bieden. Met jouw enthousiaste glimlach zorg jij dat de gasten vanaf binnenkomt totdat ze weer vertrekken niets te kort komen. 

Je serveert de drankjes en maaltijden in een oogwenk en jouw tafels zien er uit om door een ringetje te halen.

Jij weet als geen ander te schakelen in onze, soms wat hectische, omgeving en weet tegelijkertijd er voor te zorgen dat onze gasten aan niets ontbreekt.

  
Over ons bedrijf:  

Kloosterhotel La Sonnerie is een fijne plek om samen te komen. De gemoedelijke en gezellige sfeer kenmerken ons bedrijf. Ons hotel beschikt over 38 kamers en is gevestigd in een voormalig klooster. Het klooster werd geleid door de Zusters der Liefde. Van 1874 tot 1991 heeft deze orde het klooster in het centrum van Son en Breugel bewoond. Sinds 1991 is het in gebruik als hotel en restaurant.


Tegenwoordig hebben Hans, Arianne, Addy en Marianne er de leiding en heeft La Sonnerie veel te bieden aan de gasten. Denk hierbij aan bruiloften in onze eigen kapel, private diners, vergaderingen, borrels, partijen en natuurlijk ons restaurant. Samen doen wij alles om de gast een onvergetelijke ervaring te bieden.


La Sonnerie biedt:  

  • Onze diversiteit aan activiteiten, zorgt dat geen dag hetzelfde is;
  • Werken in een prachtig pand met een rijke geschiedenis;
  • Een veelzijdige werkomgeving in een prachtig pand;
  • Een hecht en gastvrij team. Je wordt lid van een familie;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Functievereisten

Jouw profiel:  

  • Je bent extreem klantvriendelijke en overtreft graag verwachtingen;
  • Je hebt oog voor kwaliteit. Wanneer iets beter kan, bespreek je dit met collega's en de manager;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring is gewenst, maar geen must. We leren het je graag!